Ingrediënten:

  • 50g gemengde havermout  
  • 50g bloem  
  • 50g amandelpoeder 
  • 3 eieren 
  • 250g rode vruchten  
  • 40g agavesiroop  
  • 300g Light & Free skyr natuur 
  • 1 TL vanille-extract  
  • 1/2 zakje bakpoeder

Voor de crumble:

  • 100g bloem  
  • 50g kokosolie  
  • 30g rietsuiker 
  • 20g agavesiroop

Bereiding:
1. Verwarm de oven voor op 180°. 
2. Meng in een kom de bloem, de kokosolie, de rietsuiker en de agavesiroop tot een kruimelig deeg.
3. Klop de eieren in een andere kom met een elektrische mixer.  Voeg zonder te stoppen de SKYR Natuur, de gemengde haver, de bloem, het amandelpoeder, de agavesiroop, het vanille-extract en het bakpoeder toe. 
4. Bekleed je bakvorm met bakpapier, giet het mengsel erin, bedek met rood fruit en eindig met het kruimeldeeg. 
5. Zet je bakvorm in de oven en bak gedurende 45 minuten.